jueves, 29 de octubre de 2009

Comunitats virtuals.


http://www.fotonatura.org/


Aquesta pàgina web és una comunitat virtual sobre la Naturalesa.
He escollit aquesta web de entre totes les altres perquè quan la he obert m’ha agradat el que he vist, hi ha fotos molt ben fetes i de molta qualitat, els colors són bonics i la lletra és clara i entenedora.
Podem trobar fotografies d’aus, composició, cursos fotonatura, denuncia, fauna, flora, home i naturalesa, invertebrats, macro, micologia, paisatges, quedades, submarina i tècnica fotogràfica. Totes les fotos són molt boniques.
A la web, també hi podem trobar molts foros diferents, articles interessants, una revista digital, cursos i tallers de fotografia, i molt més.
Cada cop que hi ha un curs de fotografia ho pengen a la web i la gent s’hi pot apuntar. En aquests moments hi trobem 10 cursos que es fan en diferents llocs de Espanya disponibles per a aprendre sobre fotografia. Aquests cursos estan pensats per passar un cap de setmana intens aprenent a fotografiar la naturalesa.
Hi ha un apartat a la web anomenat galeria, dins d’aquest apartat trobem les últimes fotos que s’han rebut i les mes visitades que són les més ben fetes.
També trobem un apartat anomenat Material on hi ha cameres de fotografiar, i accessoris relacionats amb la camera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario